Använde färdigt tårtbotten
Fuktning
2 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
Fyllning
Päron-tjinuskimousse
4 gelatinblad
1 paket vispgrädde
2 burkar päron-tjinuskikvarg
1 msk vaniljsocker
Vaniljmousse
4 gelatinblad
1 paket vispgrädde
2 burkar vaniljkvarg
1 msk vaniljsocker
Garnering
2 paket vispgrädde
½ dl socker
Tillred päron-tjinuskimoussen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Vispa grädden. Värm lite vatten med vaniljsockret och blöt upp gelatinbladen. Tillsätt gelatinblandningen i kvargen. Blanda i vispgrädden.
Tillred vaniljmoussen på samma sätt som päron-tjinuskimoussen.
Fukta första bottnet med mjölkblandningen. Häll sedan päron-tjinuskimoussen på bottnet. Lägg på nästa skiva, fukta och häll sedan vaniljmoussen på. Lägg till sist den sista skivan och fukta den. Låt kakan stå i kylskåp till nästa dag.
Vispa grädde, tillsätt sockret. Lägg grädde ovanpå kakan. Lägg på sockermassan. Spritsa kanterna. Dekorera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar